Uutiset

Uutta Jopoxissa – Jäsenedut!

Jopox sähköinen Jäsenkortti on monipuolistunut uudella toivotulla Jäsenedut palvelulla.  Seuran tarjoamat yhteistyökumppanien ja muiden sidosryhmien jäsenedut kulkevat nyt siis sähköisenä jäsenistön matkassa näppärästi omassa mobiililaitteessa Jopox-sovelluksessa.

Jäsenedut on näin helppo tarjota seuran jäsenille nähtäville ja käytettäväksi. Voitte seurata raporttien kautta myös kuinka paljon eri jäsenetuja on käytetty. Kun palvelu on otettu käyttöön voi seura räätälöidä jäsenedun haluamansa näköiseksi, sekä rajata myös jäsenedun voimassaoloaikaa.

– Meidän sähköinen Jäsenkortti lisäpalvelu on ollut suosittu seurojen keskuudessa ja asiakkailtamme on kentältä tullut toiveita, että jatkossa myös jäsenetuja voitaisiin tarjota Jopox mobiiliapplikaation kautta. Tartuimme asiakkaiden toiveeseen siis tässäkin asiassa, kertoo Tom Hedman, Jopoxilta.

Halusimme tarjota urheiluseuroille helppoa ratkaisua jäsenetujen hallinnointiin

Markkinoilla olevat muut jäsenkortti- ja etupalvelut vaativat normaalisti seuralta ylimääräisen jäsenrekisterin manuaalista ylläpitoa, joka usein on työlästä ja aikaa vievää.

– Jopoxissa seurojen jäsenrekisterit ovat jo valmiina ja ajantasalla joten sen päälle jäsenetujen tarjoaminen Jopoxin kautta on helppoa ja suoraviivaista. Eli haluamme helpottaa urheiluseurojen arkea, kertoo Hedman.

Urheiluseuroilla mahdollisuus lisäansaintaan

Kun jäsenedut ovat oikeasti käden ulottuvilla käyttäjien taskuissa Jopox mobiiliapplikaation kautta, nousee niiden käyttöaste uudelle tasolle. Jäsenetukohtainen tieto edun käyttömääristä luo seuralle hyvän lähtökohdan ansaintamahdollisuuksille ja mahdollistaa käyttömäärätietojen näyttämisen yhteistyökumppaneille. Kyseessä on urheiluseurojen näkökulmasta täysin uudenlainen työkalu lähestyä potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja neuvotella hyödyllisiä etuuksia jäsenilleen käytettäväksi.

Jos kiinnostuit mutta seurallasi ei ole vielä Jopox käytössä niin voit varata maksuttoman Jopox esittelyn TÄSTÄ.


Avainsanat tässä uutisessa:

Muita samaan aiheeseen liittyvä uutisia ja asiakastarinoita:

Seuran kehittäminen alkaa sujuvasta tiedonkulusta, johdonmukaisuudesta ja yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa – KaaPo ry näyttää esimerkkiä

Monet urheiluseurat pohtivat jatkuvasti, miten kehittää urheiluseuratoimintaa sujuvammaksi ja helpommaksi. Jalkapallon erikoisseura Kaarinan Pojat (KaaPo) tietää hyvin organisoidun seuratoiminnan kulmakivet. ­ Vuonna 1958 perustetun kaarinalaisen seuran arvoja ohjaavat positiivisuus, luotettavuus, iloisuus ja yhteisöllisyys. Tämä näkyykin KaaPo:n toiminnassa ulospäin, sillä seura valittiin vuonna 2017 vuoden urheiluseuraksi.  Tällä hetkellä seura kasvaa voimakkaasti. Syksyllä […]
Lue lisää

Miten helpottaa urheiluseuran valmennusta ja sen seurantaa?

Vuosi lähenee loppuaan ja on hyvä hetki hieman tarkastaa miten sujuvaa ja organisoitua seuranne valmennustyö on. Usein juuri valmentajat ovat heitä, joiden vastuulle seuran valmennustyö yksin painottuu. Haasteeksi tuolloin voi koitua, ettei seuran valmennuksellinen linja ole yhteneväinen vaan kussakin joukkueessa / ryhmässä toimitaan kukin omalla tavallaan. Seuraavat kysymykset auttavat pohtimaan […]
Lue lisää

Miten nopeuttaa ja helpottaa seuran rahaliikennettä?  – Webinaari

Maksuton webinaari urheiluseuroille Keskiviikkona 18.8. klo 10:00 Saamme jatkuvasti paljon kyselyjä liittyen Jopox maksupalveluihin ja verkkomaksuihin. Siksi tahdommekin tarjota kaikille kiinnostuneille maksuttoman webinaarin kuinka uheiluseura voi hyödyntää Jopox maksupalvelua ja Jopox verkkomaksuja arjessaan.  Webinaarissa saat käytännön esimerkkien kautta vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Kuinka luoda ja lähettää laskuja helposti? Miten muodostaa seuralle valmista […]
Lue lisää