Uutiset

Uutta Jopoxissa – Jäsenedut!

Jopox sähköinen Jäsenkortti on monipuolistunut uudella toivotulla Jäsenedut palvelulla.  Seuran tarjoamat yhteistyökumppanien ja muiden sidosryhmien jäsenedut kulkevat nyt siis sähköisenä jäsenistön matkassa näppärästi omassa mobiililaitteessa Jopox-sovelluksessa.

Jäsenedut on näin helppo tarjota seuran jäsenille nähtäville ja käytettäväksi. Voitte seurata raporttien kautta myös kuinka paljon eri jäsenetuja on käytetty. Kun palvelu on otettu käyttöön voi seura räätälöidä jäsenedun haluamansa näköiseksi, sekä rajata myös jäsenedun voimassaoloaikaa.

– Meidän sähköinen Jäsenkortti lisäpalvelu on ollut suosittu seurojen keskuudessa ja asiakkailtamme on kentältä tullut toiveita, että jatkossa myös jäsenetuja voitaisiin tarjota Jopox mobiiliapplikaation kautta. Tartuimme asiakkaiden toiveeseen siis tässäkin asiassa, kertoo Tom Hedman, Jopoxilta.

Halusimme tarjota urheiluseuroille helppoa ratkaisua jäsenetujen hallinnointiin

Markkinoilla olevat muut jäsenkortti- ja etupalvelut vaativat normaalisti seuralta ylimääräisen jäsenrekisterin manuaalista ylläpitoa, joka usein on työlästä ja aikaa vievää.

– Jopoxissa seurojen jäsenrekisterit ovat jo valmiina ja ajantasalla joten sen päälle jäsenetujen tarjoaminen Jopoxin kautta on helppoa ja suoraviivaista. Eli haluamme helpottaa urheiluseurojen arkea, kertoo Hedman.

Urheiluseuroilla mahdollisuus lisäansaintaan

Kun jäsenedut ovat oikeasti käden ulottuvilla käyttäjien taskuissa Jopox mobiiliapplikaation kautta, nousee niiden käyttöaste uudelle tasolle. Jäsenetukohtainen tieto edun käyttömääristä luo seuralle hyvän lähtökohdan ansaintamahdollisuuksille ja mahdollistaa käyttömäärätietojen näyttämisen yhteistyökumppaneille. Kyseessä on urheiluseurojen näkökulmasta täysin uudenlainen työkalu lähestyä potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja neuvotella hyödyllisiä etuuksia jäsenilleen käytettäväksi.

Jos kiinnostuit mutta seurallasi ei ole vielä Jopox käytössä niin voit varata maksuttoman Jopox esittelyn TÄSTÄ.


Avainsanat tässä uutisessa:

Muita samaan aiheeseen liittyvä uutisia ja asiakastarinoita:

Jäsenkortit ja Jäsenedut hyötykäyttöön seurassa – Helpotusta kumppaneiden hankintaan

Yhdistyksissä on ollut ikuinen haaste sponsoreiden ja erilaisten tukijoiden hankinta. Millaista vastinetta seuralla on tarjota kumppanille, joka tukee teitä rahallisesti? Jos kaupungissa on 5 muutakin urheiluseuraa ja kymmeniä, ellei satoja joukkueita tai ryhmiä, jotka tavoittelevat samaa sponsoria, miten erottua joukosta? Yleinen tapa urheiluseuroissa on tarjota kumppanille näkyvyyttä. Peli- ja kisavaatteet, […]
Lue lisää

Tehokkuutta urheiluseuran tapahtumien järjestämiseen

Vaikka ulkona on vielä talvista ja pakkanen ajoittain kireääkin mieli siintää jo kohti kevättä. Näin alkuvuodesta useat urheiluseurat miettivät aktiivisesti kevään ja kesän tulevia tapahtumia, niiden järjestämistä sekä muita käytännön asioita, jotta tapahtumat saadaan vedettyä kokonaisuudessaan läpi ilman ylimääräistä säätämistä. Päätimme koota kolme ajankohtaista vinkkiä mitä on hyvä ottaa huomioon, […]
Lue lisää

Verkkomaksaminen on nykyaikaa urheiluseuroissa

Ilolla uskallamme todeta, että suomalaiset urheiluseurat ovat ottaneet viime aikoina huikean digiloikan siirtymällä hyödyntämään toiminnassaan verkkomaksujen tuomia mahdollisuuksia. Muistatko ne ajat, kun urheiluseuroissa järjestettiin tapahtumia kuten kerhoja, leirejä sekä kouluja mutta niiden taustalta puuttui kokonaan digitaaliset ratkaisut ja apuvälineet? Ilmoittautumisia kerättiin sähköpostitse tai puhelimitse ja joku yritti pysyä kärryillä, onko […]
Lue lisää