Ota yhteyttä

Koko Jopox-tiimi on varustettu suurella urheilusydämellä. Meillä on aito halu helpottaa niiden kymmenien tuhansien ihmisten elämää, jotka toimivat suomalaisissa urheiluseuroissa. Jopox on koko seurayhteistön työkalu, joka vapauttaa aikaa ja energiaa kaikkein tärkeimpään – urheilusta nauttimiseen. Tarjoamme myös jatkuvan maksuttoman palvelun kaikille käyttäjillemme.

Tilaa maksuton Jopox-esittely tai jätä soittopyyntö

Tilaa maksuton Jopox-esittely seurallesi. Esittely ei sido mihinkään ja voimme tulla käymään myös iltaisin tai viikonloppuisin, kaikkialle Suomessa. Onnistuu joustavasti myös Skypen välityksellä!

Jopox Service Desk auttaa tuki­pyynnöissä

Jopx Service Desk auttaa sähköpostitse tukipyyntöasiossa tuki@jopox.fi

JÄTÄ TUKIPYYNTÖ

Tom Hedman, Jopox

Tom Hedman

Johtaja, Jopox
tom.hedman@jopox.fi

Jopoxin perustaja Tomppa vastaa Jopox-organisaation johtamisesta, yhteistyökumppanuuksista ja tuotekehitysprojektien maaliin saattamisesta.

Ota yhteyttä Tomppaan, jos haluat tehdä yhteistyötä tai kuulla lisää Jopox-tuotteista.

Kokkola

Jaakko Isokoski

Myyntipäällikkö
jaakko.isokoski@jopox.fi

Jopoxin myyntipäällikkö Jaska vastaa uusasiakaskontakteista, seuraesittelyistä ja koulutuksista. Hän on myös tuotekehitystiimissä mukana.

Ota yhteyttä Jaskaan, jos haluat kuulla lisää Jopox-tuotteista tai pyytää seuraesittelyn.

Tampere