Jopox ominaisuudet

Sähköinen jäsenkortti

Jäsen- ja kausikortit kulkevat mukana Jopox-sovelluksessa

Jopoxjasenkortti

Ei enää muovisia tai pahvisia jäsenkortteja – seuran henkilökortit kulkevat sähköisenä jäsenistön matkassa näppärästi Jopox-sovelluksessa. Henkilökortti pysyy aina mukana ja tallessa eikä sen päivittäminen tuota enää seuralle päänvaivaa.  

Seura voi itse määrittää jäsenkortin asetukset ja ulkoasun Jopoxin ylläpidossa. Seura voi lisäksi muokata kortissa näkyviä tietoja sekä sitä, missä roolissa toimiville henkilöille kortti näkyy Jopox applikaatiossa.

Kiinnostuitko?

Ei enää pahvisia ja muovisia jäsenkortteja – seura säästää luontoa ja aikaa korttien tilaamiselta

Räätälöitävyys – seura voi itse määritellä eri henkilöryhmille kortit

Ei enää jäsenkorttien painatuskuluja – seura säästää rahaa

Kortti poistuu automaattisesti jäsenyyden päätyttyä

Asiakastarinat ja uutiset:

Jopox Valmennustyökalu tuo helpotusta urheiluseurojen valmennustyöhön

Jopox toiminnanohjaus -paketti täydentyy entisestään ainutlaatuisella ja helppokäyttöisellä Jopox Valmennustyökalulla. Työkalu sisältää muun muassa laajan harjoitepankin sekä kattavat ja selkeät raportointitoiminnot toteutuneista harjoituksista. Työkalun avulla seura voi luoda kausi- ja jaksosuunnitelmia sekä seurata toteumaa selkeiden visuaalisten raporttien avulla. Sähköisellä valmennustyökalulla saadaan siis helpotusta koko seuran valmennustyöhön aina kehityksen seurannasta sopivan […]
Lue lisää

Helppoa varainhankintaa nyt myös laadukkailla ja kotimaisilla Puhdas+ hyvinvointituotteilla

Uusin Jopox varainhankinnan kumppani Puhdas+ vastaa nykykuluttajan tarpeisiin. Se sopii koko perheelle ja suurin osa tuotteista sopii vegaaneille, siksi se on ihanteellinen myytävä nykyajan varainhankinnan kampanjoissa. Valikoimasta löytyy muun muassa laadukkaita magnesiumtuotteita, D-vitamiinilisiä ja muita jokapäiväiseen elämään sopivia hyvinvointituotteita. Lisäaineettomat Puhdas+ hyvinvointituotteet ovat laadukkaita ja kotimaisia sekä orgaanisia ja ekologisia. […]
Lue lisää

Esport Oilers etsi toiminnanohjausjärjestelmää, jolla helpottaa seuran arkea kokonaisvaltaisesti

Esport Oilers on yksi menestyneimmistä salibandyseuroista ja tällä hetkellä jäsenmäärältään Suomen toiseksi suurin salibandyseura. Seurassa liikkuu n. 1800 jäsentä, reilussa 80:ssä joukkueessa ja harrasteryhmässä.
Lue lisää