Jopox ominaisuudet

Sähköinen jäsenkortti

Jäsen- ja kausikortit kulkevat mukana Jopox-sovelluksessa

Jopoxjasenkortti

Ei enää muovisia tai pahvisia jäsenkortteja – seuran henkilökortit kulkevat sähköisenä jäsenistön matkassa näppärästi Jopox-sovelluksessa. Henkilökortti pysyy aina mukana ja tallessa eikä sen päivittäminen tuota enää seuralle päänvaivaa.  

Seura voi itse määrittää jäsenkortin asetukset ja ulkoasun Jopoxin ylläpidossa. Seura voi lisäksi muokata kortissa näkyviä tietoja sekä sitä, missä roolissa toimiville henkilöille kortti näkyy Jopox applikaatiossa.

Kiinnostuitko?

Ei enää pahvisia ja muovisia jäsenkortteja – seura säästää luontoa ja aikaa korttien tilaamiselta

Räätälöitävyys – seura voi itse määritellä eri henkilöryhmille kortit

Ei enää jäsenkorttien painatuskuluja – seura säästää rahaa

Kortti poistuu automaattisesti jäsenyyden päätyttyä

Asiakastarinat ja uutiset:

Esport Oilers etsi toiminnanohjausjärjestelmää, jolla helpottaa seuran arkea kokonaisvaltaisesti

Esport Oilers on yksi menestyneimmistä salibandyseuroista ja tällä hetkellä jäsenmäärältään Suomen toiseksi suurin salibandyseura. Seurassa liikkuu n. 1800 jäsentä, reilussa 80:ssä joukkueessa ja harrasteryhmässä.
Lue lisää

Peimari United ry kehitti toimintaansa tauon aikana – Jopox oli mukana auttamassa

Peimari United ry on jalkapallon nuori erikoisseura, joka tekee asiat uudella sekä innostavalla tavalla ja kehittää omalla panoksellaan suomalaista jalkapalloa kohti kansainvälistä tasoa.
Lue lisää

Kausikohtaisella jäsenrekisterillä selkeyttä seuratoimintaan

Useat seurat ovat juuri järjestäytyneet uudelle kaudelle. Toimivan ja ajan tasalla olevan jäsenrekisterin merkitys on viime aikoina korostunut entisestään. – Jopoxin kausikohtainen jäsenrekisteri on seuralle kaiken toiminnan ydin, siihen kytkeytyy suuri osa seuran toiminnasta aina viestinnästä laskutukseen ja tilastointiin, kertoo Jopoxin myyntipäällikkö Jaakko Isokoski Myös jäsentiedot pysyvät ajan tasalla kausien […]
Lue lisää