Jopox ominaisuudet

Sähköinen jäsenkortti

Jäsen- ja kausikortit kulkevat mukana Jopox-sovelluksessa

Jopoxjasenkortti

Ei enää muovisia tai pahvisia jäsenkortteja – seuran henkilökortit kulkevat sähköisenä jäsenistön matkassa näppärästi Jopox-sovelluksessa. Henkilökortti pysyy aina mukana ja tallessa eikä sen päivittäminen tuota enää seuralle päänvaivaa.  

Seura voi itse määrittää jäsenkortin asetukset ja ulkoasun Jopoxin ylläpidossa. Seura voi lisäksi muokata kortissa näkyviä tietoja sekä sitä, missä roolissa toimiville henkilöille kortti näkyy Jopox applikaatiossa.

Kiinnostuitko?

Ei enää pahvisia ja muovisia jäsenkortteja – seura säästää luontoa ja aikaa korttien tilaamiselta

Räätälöitävyys – seura voi itse määritellä eri henkilöryhmille kortit

Ei enää jäsenkorttien painatuskuluja – seura säästää rahaa

Kortti poistuu automaattisesti jäsenyyden päätyttyä

Asiakastarinat ja uutiset:

Peimari United ry kehitti toimintaansa tauon aikana – Jopox oli mukana auttamassa

Peimari United ry on jalkapallon nuori erikoisseura, joka tekee asiat uudella sekä innostavalla tavalla ja kehittää omalla panoksellaan suomalaista jalkapalloa kohti kansainvälistä tasoa.
Lue lisää

Kausikohtaisella jäsenrekisterillä selkeyttä seuratoimintaan

Useat seurat ovat juuri järjestäytyneet uudelle kaudelle. Toimivan ja ajan tasalla olevan jäsenrekisterin merkitys on viime aikoina korostunut entisestään. – Jopoxin kausikohtainen jäsenrekisteri on seuralle kaiken toiminnan ydin, siihen kytkeytyy suuri osa seuran toiminnasta aina viestinnästä laskutukseen ja tilastointiin, kertoo Jopoxin myyntipäällikkö Jaakko Isokoski Myös jäsentiedot pysyvät ajan tasalla kausien […]
Lue lisää

Ilmainen Jopox-mobiilisovellus nyt saatavilla

Kaikki Jopoxin käyttäjät voivat nyt ladata maksutta puhelimeensa Jopox-mobiilisovelluksen. Sovellus tekee joukkueen viestinnästä entistä helpompaa, tehokkaampaa ja nopeampaa. Sähköpostin lisäksi sovelluksen kautta voi lähettää viestin suoraan vastaanottajan puhelimeen, täysin veloituksetta! Puhelimen ruudulle ilmestyvä push-viesti varmistaa, että viesti huomataan heti ja siihen reagoidaan nopeasti. Sovelluksen nopeaa ja maksutonta viestipalvelua voi hyödyntää […]
Lue lisää