Jopox ominaisuudet

Jopox on Suomen monipuolisin palvelu, joka on kehitetty erityisesti urheiluseuratoimintaan. Järjestelmä sopii kaikille urheilulajeille, kaikenkokoisille urheiluseuroille sekä joukkueille ja ryhmille. Saat kaikki seurasi tarvitsemat työkalut yhdessä paketissa.
Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa – palveluumme sisältyy myös koko seuran käyttöönottokoulutus.

Urheiluseuran toiminnanohjaus onnistuu helposti Jopoxin sähköisillä työkaluilla, yksi järjestelmä, joka sisältää kaikki tarpeelliset toiminnot!

Helppokäyttöiset , nykyaikaiset ja laadukkaat kotisivut urheiluseuran ja joukkueiden tarpeisiin.

Jopoxissa urheiluseuran viestintä – niin ulkoinen kuin koko seurayhteisön sisäisen viestintä – hoituu tehokkaasti.

Sähköinen jäsenrekisteri pitää seuran ja joukkueen tiedot aina ajan tasalla ja suojattuna.

Joukkueen sisäinen viestintäkanava – urheilijoille ja pelaajille, vanhemmille ja toimihenkilöille.

Maksuttomassa mobiilisovelluksessa Jopoxin palvelut kulkevat mukana kaikkialla.

Urheiluseuran tiedonhallinnan sähköiset työkalut helpottavat kaikkia – niin urheilijoita, vanhempia, joukkueita kuin toimihenkilöitäkin.

Kerää ilmoittautumia kouluihin, kerhoihin sekä muihin tapahtumiin. Ohjaa henkilötiedot suoraan seuran rekisteriin.

Lisäpalvelut

Kun sinulla on Jopox käytössä, voit vapaasti valita työkaluja myös lisäpalveluistamme tarpeen mukaan.

Automatisoi laskutus ja maksaminen, hallinnoi tuloja ja menoja sekä muodosta vaivattomasti valmista kirjanpitoaineistoa.

Varmista seurasi rahaliikenne ja kerää osallistumismaksut automaattisesti verkkomaksuina ilmoittautumisten yhteydessä

Joukkueen ottelu- ja harjoitusvuorot helposti hallinnoitavissa ja jaettavisssa suoraan joukkueille.

Seuran jäsenkortit kulkevat sähköisenä jäsenistön matkassa näppärästi Jopox-sovelluksessa.

Maksuton sähköinen työkalu joukkueen varainhankinta-kampanjoiden hallintaan

Tarjoamme pääkäyttäjille sekä joukkueiden ylläpitäjille seuran tarpeiden mukaan räätälöityjä Jopox-koulutuksia.

Automatisoitu rajapinta sähköiseen taloushallinnon järjestelmään Netvisoriin.

Puuttuuko urheiluseu­raltanne sähköiset työkalut arjen pyörittämi­seen?