Jopox ominaisuudet

Jopox tukee parempaa urheiluseuratoimintaa tarjoamalla monipuoliset arkea helpottavat ominaisuudet jokaiselle urheilulajille

Jopox on suomen monipuolisin palvelu, joka on kehitetty erityisesti urheiluseuratoimintaan. Jopox sopii jokaiselle urheilulajille ja kaikenkokoisille urheiluseuroille sekä joukkueille. Käyttöönotto onnistuu jopa kahdessa viikossa ja saat kaikki tarvitsemasi työkalut yhdessä paketissa. Palveluun sisältyy myös koko seuran käyttöönottokoulutus.

Toiminnanohjaus

Urheiluseuran toiminnanohjaus onnistuu helposti Jopoxin sähköisillä työkaluilla, yksi järjestelmä, joka sisältää kaikki tarpeelliset toiminnot!

Kotisivut

Helppokäyttöiset , nykyaikaiset ja laadukkaat kotisivut urheiluseuran ja joukkueiden tarpeisiin.

Laskutus ja talous

Hallitse urheiluseuran laskutus ja taloushallinto helpommin.

Viestintä

Jopoxissa urheiluseuran viestintä – niin ulkoinen kuin koko seurayhteisön sisäisen viestintä – hoituu tehokkaasti.

Jäsenrekisteri

Sähköinen jäsenrekisteri pitää seuran ja joukkueen tiedot aina ajan tasalla ja suojattuna.

Jopox Pukukoppi

Joukkueen sisäinen viestintäkanava – urheilijoille ja pelaajille, vanhemmille ja toimihenkilöille.

Jopox mobiilisovellus

Maksuttomassa mobiilisovelluksessa Jopoxin palvelut kulkevat mukana kaikkialla.

Tiedonhallinta

Urheiluseuran tiedonhallinnan sähköiset työkalut helpottavat kaikkia – niin urheilijoita, vanhempia, joukkueita kuin toimihenkilöitäkin.

Ilmoittautumiset ja lomakkeet

Kerää ilmoittautumia kouluihin, kerhoihin sekä muihin tapahtumiin. Ohjaa henkilötiedot suoraan seuran rekisteriin.

Raportit ja tilastot

Urheiluseuran ja -joukkueen raportit tilastoista – myös yksilötasolla

Lisäpalvelut

Kun sinulla on Jopox käytössä, voit vapaasti valita työkaluja myös lisäpalveluistamme tarpeen mukaan.

Maksupalvelut

Automatisoi laskutus ja maksaminen, hallinnoi tuloja ja menoja sekä muodosta vaivattomasti valmista kirjanpitoaineistoa.

Netvisor-rajapinta

Automatisoitu rajapinta sähköiseen taloushallinnon järjestelmään Netvisoriin.

Vuorojaot

Joukkueen ottelu- ja harjoitusvuorot helposti hallinnoitavissa ja jaettavisssa suoraan joukkueille.

Sähköinen jäsenkortti

Seuran jäsenkortit kulkevat sähköisenä jäsenistön matkassa näppärästi Jopox-sovelluksessa.

Varainhankinta

Maksuton sähköinen työkalu joukkueen varainhankinta-kampanjoiden hallintaan

Lisäkoulutukset

Tarjoamme pääkäyttäjille sekä joukkueiden ylläpitäjille seuran tarpeiden mukaan räätälöityjä Jopox-koulutuksia.

Puuttuuko urheiluseu­raltanne sähköiset työkalut arjen pyörittämi­seen?