Jopox ominaisuudet

Jopox tukee parempaa urheiluseuratoimintaa tarjoamalla monipuoliset arkea helpottavat ominaisuudet jokaiselle urheilulajille

Jopox on koko seurayhteisön yhteinen työkalu, joka on kehitetty erityisesti urheiluseuratoimintaan. Jopoxilla urheiluseuran toiminnanohjaus, tiedonhallinta ja viestintä pysyvät järjestyksessä kaudesta toiseen. Tiedonkulku hoituu niin urheilijoiden, toimihenkilöiden kuin vanhempien välillä. Näin joukkueet ja seurat voivat keskittää energiansa siihen, mikä on tärkeintä – urheilusta nauttimiseen.

Jopox sopii jokaiselle urheilulajille ja kaikenkokoisille urheiluseuroille sekä joukkueille. Siinä on otettu huomioon myös seuratoiminnan erityispiirre, kaudenvaihdot. Kauden vaihtuessa joukkueet ja henkilötiedot järjestetään aina kuntoon ja ajantasaisiksi. Samalla vanhat kaudet siirtyvät osaksi historiaa, jolloin niihin voi tarvittaessa palata myöhemmin.

Käyttöönotto onnistuu kahdessa viikossa ja saat kaikki tarvitsemasi työkalut yhdessä paketissa. Palveluun sisältyy myös käyttöönottokoulutus sekä kausittainen seuran avainhenkilöiden koulutus uusista ominaisuuksista ja perusominaisuuksien käytöstä.

Tutustu kaikkiin Jopoxin ominaisuuksiin ja seuratoiminnan arkea helpottaviin työkaluihin.

Toiminnanohjaus

Urheiluseuran toiminnanohjaus onnistuu helposti Jopoxin sähköisillä työkaluilla.

Tiedonhallinta

Urheiluseuran tiedonhallinnan sähköiset työkalut helpottavat kaikkia – niin urheilijoita, vanhempia, joukkueita kuin toimihenkilöitäkin.

Viestintä

Jopoxissa urheiluseuran viestintä – niin ulkoinen kuin koko seurayhteisön sisäisen viestintä – hoituu tehokkaasti.

Kotisivut

Helppokäyttöiset ja laadukkaat kotisivut urheiluseuran ja joukkueiden tarpeisiin.

Jäsenrekisteri

Sähköinen jäsenrekisteri pitää seuran ja joukkueen tiedot aina ajan tasalla ja suojattuna.

Laskutus ja talous

Hallitse urheiluseuran laskutus ja taloushallinto helpommin.

Jopox on urheiluseuran toiminnanohjaus- ja tiedonhallintajärjestelmä

Mobiilisovellus

Maksuttomassa mobiilisovelluksessa Jopoxin palvelut kulkevat mukana kaikkialla.

Raportit ja tilastot

Urheiluseuran ja -joukkueen raportit tilastoista – myös yksilötasolla

Varainhankinta

Urheiluseuran varainhankinta – kartuta kassaa myymällä laadukkaita tuotteita.

Vuorojaot

Joukkueen ottelu- ja harjoitusvuorot helposti hallinnoitavissa.

Pukukoppi

Joukkueen sisäinen viestintäkanava – urheilijoille ja pelaajille, vanhemmille ja toimihenkilöille.

Ilmoittautumiset ja lomakkeet

Kerää ilmoittautumisia urheiluleireihin ja -kouluihin sekä muihin tapahtumiin.

Lisäpalvelut

Netvisor-rajapinta

Rajapinta seuran sähköiseen taloushallinnon järjestelmään Netvisoriin.

Etukupongit

Varainhankintaa urheiluseuralle ja laadukasta näkyvyyttä yhteistyökumppaneille mobiilisovelluksessa Jopox-etukupongeilla.

Puuttuuko urheiluseu­raltanne sähköiset työkalut arjen pyörittämi­seen?

Hinnoittelu

20€ / kk per joukkue (alv 0%)
Aloitusmaksu 500€ (alv 0%)
Ei erillisiä käyttömaksuja Jopox perusominaisuuksista
Sisältää koko seuran ylläpito- ja palvelintilamaksut (ei rajoitettu)
Jatkuva maksuton palvelutuki
Maksuton alkukoulutus palvelun käyttöön

Onko seurassanne yli 10 joukkuetta tai useampi jaosto? Kysy tarjous!