Jopox toi maksuttoman työkalun urheilutoiminnan varainhankintaan

18.4.2018

Jopoxista löytyvällä urheiluseuran varainhankintatyökalulla kassan kasvattaminen on nopeaa ja helppoa! 

Etsitkö ideoita urheilutoiminnan varainhankintaan? Mietitkö, kuinka joukkueelle voisi kerätä rahaa helpommin? Sähköisen tilaamisen avulla on helppo kasvattaa ostajien määrää ja tuoda lisää euroja joukkueen toiminnan tueksi. 

Jopoxissa varainhankinnan myyntikampanjan ylläpitäjä pystyy seuraamaan jatkuvasti, miten myynti etenee. Nyt myös seura pystyy seuraamaan ja hallitsemaan varainhankinnan kokonaisuutta joukkuetasolla. 

  • Järjestelmä auttaa kampanjan ylläpitäjää muistuttamalla ja aktivoimalla myyjiä automaattisesti! 
  • Työkalu tukee myös seuroissa tapahtuvaa henkilökohtaista myyntityötä, sillä myyjä voi esitellä tuotteita myös puhelimen tai tietokoneen ruudulta ja tehdä tilauksen ostajan puolesta. 
  • Soveltuu niin suuriin kuin pieniin myyntikampanjoihin. 
  • Varainhankinnan kampanjaa on helppo seurata ja hallita, kun mittarit ovat näkyvissä ja kaikista myynneistä jää kuitit automaattisesti talteen. 

Luotettavat toimittajat ja laadukkaat tuotteet 

Jopoxissa on tarjolla useita valmiiksi valittuja laadukkaita toimittajia, joista joukkue tai ryhmä valitsee itselleen parhaiten sopivan. Myyntityön päätyttyä myyjät voivat tilata myymänsä tuotteet toimittajasta riippuen suoraan kotiinsa, jaella ne ostajille ja periä maksut. 

Varainhankintatyökalu on osa Jopox-palvelua ja se löytyy Jopoxin Ylläpidosta. Palvelun käyttö on vapaaehtoista ja se on toteutettu tukemaan urheiluseurojen käyttämää varainhankinnan toimintatapaa. 

Lue kuinka pilottijoukkue keräsi Jopox varainhankintatyökalulla 5000 euron tulot joukkueelle!

Lue myös nämä: