Varainhankintaa voi nyt tehdä tyylikkäillä, ympäristöystävällisillä ja suomalaisilla puhdistustuotteilla.

6.3.2019

Ammattiostajana työskennellyt Pirjo Meriö osti milloin mitäkin tuotteita 13-vuotiaan kummityttönsä Helmin luistelu- ja tanssiharrastuksen tukemiseksi. Harmittavan moni varainhankintatuote oli tuotettu muualla vaikka sitä myytiin kotimaisuuden varjolla. Alkuperän lisäksi harmitti huono hinta-laatusuhde. Pirjolla heräsi halu luoda tuotesarja, jonka takana voi itse täysin seisoa ja jota Helmin perhe voi ilolla myydä sukulaisilleen ja tuttavilleen.

Näin syntyi pippa m. ‑tuotesarja kodin puhdistukseen, jonka tärkeimmät kriteerit ovat suomalaisuus, ympäristöystävällisyys ja tyylikkyys.

Suomessa valmistetun tuotteen valinta on todellinen yhteiskunnallinen teko, sillä se luo lisää työtä Suomeen. Pippa m. tuotteet ovat myös biohajoavia ja käsisaippualla on pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Kotimainen valmistus pienentää myös logistiikan osalta tuotteiden ympäristöhaittoja.

Myös design ja tuotteiden toimivuus ovat Pirjolle tärkeitä. “Vaikka halusin panostaa tuotteiden sisustukselliseen ulkonäköön, pidin myös sisällön korkean laadun takaamista tärkeänä. Siksi tuotteet on valmistettu tehtaassa, jolla on pitkä historia ammattipesuaineiden valmistajana. Pippa m. ‑tuotteisiin kehitettiin reseptit, joissa yhdistyvät ammattipesuaineiden tutkittu tehokkuus sekä ympäristöystävällisyys.”

Vaikka halusin panostaa tuotteiden sisustukselliseen ulkonäköön, pidin myös sisällön korkean laadun takaamista tärkeänä

Tyylikkäät tuotteet ovat kiva lahjaidea mökkiviemisiksi, joululahjoiksi tai tupaantulijaislahjoiksi

Koululaisen tai urheilujunnun myydessä pippa m. ‑tuotteita, muutamalla argumentilla saa kerrottua oleellisimman:

  • tuotesarja sisältää viisi joka kodissa tarvittavaa tuotetta
  • tuotteet ovat kotimaisia, Avainlippumerkittyjä 
  • tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja biohajoavia
  • kiva lahjaidea moneen tilanteeseen, kesällä mökkiviemisiksi ja talvella joululahjoiksi

Ja mikä parasta, tuotto joukkueelle on aina 30% riippumatta tuotteesta tai kappalemäärästä.

Lue myös nämä: