Uusi urheiluseurojen oma maksupalvelu seuramaksujen suorittamiseen

14.8.2019

Jopox — Suomen monipuolisin palvelu urheiluseuroille, on tuonut suomalaisille seuroille käyttöön uudenlaisen lisäpalvelun. Jopox Maksupalvelut automatisoi seuramaksut ja urheiluseuran laskutuksen ennennäkemättömän helpoksi. Nyt pelaajat ja vanhemmat pääsevät Jopoxissa maksamaan seura- ja harrastusmaksut joustavasti verkkopankissa tai luottokortilla, aiempien laskumahdollisuuksien lisäksi. 

Maksaminen onnistuu jopa heti ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin seurassa pystytään seuraamaan maksutapahtumia reaaliajassa ja rahat siirtyvät nopeammin tilille. Samalla seuran kirjanpitoaineisto muodostuu automaattisesti ja on helposti siirrettävissä eri taloushallintajärjestelmiin. 

-Olemme kuulleet kentältä seurojen haasteista liittyen maksujen keräämiseen ja rahavirtojen hallintaan, siksi oli luonnollista tarjota myös tähän toimiva digitalisaation mahdollistama ratkaisu, kertoo Jopox Oy:n asiakkuusjohtaja Tom Hedman.

Palvelun toteuttamisen yhteistyökumppanina toimii kotimainen ja luotettava maksuvälityspalvelu OP Checkout Finland Oy.

Erityisen palvelusta tekee automaattiset muistutukset, jotka ilmoittavat erääntyvistä maksuista hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Näin maksuja jää vähemmän roikkumaan ja arkistosta on helppo tarkistaa omien maksujen tilanne. 

-Seuralle ei jää saatavia enää roikkumaan samalla tavalla kuin ennen, kun tilikauden päättyessä ei tarvitse kysellä vanhojen maksujen perään, Hedman kertoo. 

Kun laskutus on automatisoitu, myös laskujen viitteet kulkevat laskuissa mukana eikä tuplamaksuja pääse syntymään. Nämä ja muut palvellun ominaisuuden helpottavat huomattavasti rahastonhoitajan työtä.

Lue myös nämä: