Uutiset

Jopox toi maksuttoman työkalun urheilutoiminnan varainhankintaan

Jopoxista löytyvällä varainhankintatyökalulla kassan kasvattaminen on nopeaa ja helppoa!

Etsitkö ideoita urheilutoiminnan varainhankintaan? Mietitkö, kuinka joukkueelle voisi kerätä rahaa helpommin? Sähköisen tilaamisen avulla on helppo kasvattaa ostajien määrää ja tuoda lisää euroja joukkueen toiminnan tueksi.

Jopoxissa varainhankinnan myyntikampanjan ylläpitäjä pystyy seuraamaan jatkuvasti, miten myynti etenee. Nyt myös seura pystyy seuraamaan ja hallitsemaan varainhankinnan kokonaisuutta joukkuetasolla.

  • Järjestelmä auttaa kampanjan ylläpitäjää muistuttamalla ja aktivoimalla myyjiä automaattisesti!
  • Työkalu tukee myös seuroissa tapahtuvaa henkilökohtaista myyntityötä, sillä myyjä voi esitellä tuotteita myös puhelimen tai tietokoneen ruudulta ja tehdä tilauksen ostajan puolesta.
  • Soveltuu niin suuriin kuin pieniin myyntikampanjoihin
  • Kampanjaa on helppo seurata ja hallita, kun mittarit ovat näkyvissä ja kaikista myynneistä jää kuitit automaattisesti talteen.

Luotettavat toimittajat ja laadukkaat tuotteet

Jopoxissa on tarjolla useita valmiiksi valittuja laadukkaita toimittajia, joista joukkue valitsee itselleen parhaiten sopivan. Myyntityön päätyttyä myyjät voivat tilata myymänsä tuotteet toimittajasta riippuen suoraan kotiinsa, jaella ne ostajille ja periä maksut.

Jopox varainhankinta toimittajat

Varainhankintatyökalu on osa Jopox-palvelua ja se löytyy Jopoxin Ylläpidosta. Palvelun käyttö on vapaaehtoista ja se on toteutettu tukemaan urheiluseurojen käyttämää varainhankinnan toimintatapaa.

Lue kuinka pilottijoukkue keräsi Jopox varainhankintatyökalulla 5000 euron tulot joukkueelle!

Avainsanat tässä uutisessa:

Muita samaan aiheeseen liittyvä uutisia ja asiakastarinoita:

Varainhankintaa voi nyt tehdä tyylikkäillä, ympäristöystävällisillä ja suomalaisilla puhdistustuotteilla.

Ammattiostajana työskennellyt Pirjo Meriö osti milloin mitäkin tuotteita 13-vuotiaan kummityttönsä Helmin luistelu- ja tanssiharrastuksen tukemiseksi. Harmittavan moni varainhankintatuote oli tuotettu muualla vaikka sitä myytiin kotimaisuuden varjolla. Alkuperän lisäksi harmitti huono hinta-laatusuhde. Pirjolla heräsi halu luoda tuotesarja, jonka takana voi itse täysin seisoa ja jota Helmin perhe voi ilolla myydä sukulaisilleen […]
Lue lisää

Tuhansia euroja sukkamyynnistä juniorijoukkueelle

KPV:n E07-tyttöjen juniorijoukkue toimi Jopox-varainhankintatyökalun pilottina. Joukkue myi 27 myyjän voimin yli 13 000 euron edestä Lenzin tuotteita ja saavutti reilun 5000 euron varainhankintatulot joukkueelle. – Tavoite ylitettiin noin tuhannella eurolla, eli pääsimme viime vuoden myyntilukuihin. Myyntityötä vaikeuttivat muut samankaltaiset varainhankintakampanjat alueellamme, joukkueenjohtaja Markus Ketola kertoo. Sukkamyynnissä kansiomyynti oli edelleen […]
Lue lisää

Parempaa urheiluseuratoimintaa

Salibandyseura Nibacoksella ei ennen ollut yhteistä tiedotuskanavaa ja joukkueet hoitivat tiedottamisen kukin omia kanaviaan käyttäen. Tästä tuskasta lähti tarve yhtenäistää toimintaa ja seurassa otettiin Jopox käyttöön. Pian seurassa huomattiin, että Jopox tarjoaa paljon enemmän kuin vain apua viestintään. – Jopox on helppokäyttöinen järjestelmä, joka sopii jokaiselle urheiluseuralle. Perusnettisivun alta löytyy […]
Lue lisää