Jopox ominaisuudet

Urheiluseuran ilmoittautumiset ja lomakkeet

Kerää ilmoittautumisia urheiluseuran tapahtumiin sähköisellä ilmoittautumisjärjestelmällä

Voit luoda lomakkeita halutuilla monipuolisilla tietokentillä ja kerätä ilmoittautumiset suoraan Jopox ilmoittautumisjärjestelmään. Ilmoittautuneet henkilöt saa helposti ohjattua myös suoraan seuran henkilörekisteriin. Ilmoittautumisiin on helposti kytkettävissä myös maksaminen Jopoxin Maksupalvelu toiminnon avulla, tällöin seuran ei tarvitse jälkikäteen lähettää laskuja vaan osallistuja maksaa ilmoittautumisen sähköisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtumia, kuten urheiluleirejä ja -kouluja, on helppo markkinoida seuran omilla kotisivuilla bannereiden ja linkkien avulla. Tiedot saa myös helposti vietyä Exceliin vain nappia painamalla.

Ilmoittautumiset suoraan Jopox-järjestelmään

Tapahtumien helppo markkinointi seuran kotisivuilla

Asiakastarinat ja uutiset:

Jopox Maksupalvelut käytössä Suomen suurimmalla jääkiekkoseuralla -JuniorPelicans

Junior Pelicans on menestyvä ja kasvava seuratoiminnan edelläkävijä, joka innostaa kehittymään ja mahdollistaa onnistumisen elämyksiä. Siksi on tärkeää, että myös seuran talous ja rahaliikenne on nykyaikaista ja toimivaa.