Jopox ominaisuudet

Urheiluseuran toiminnanohjaus

Urheiluseuran toiminnanohjaus onnistuu helposti Jopoxin sähköisillä työkaluilla

Jopoxissa urheiluseuran toiminnanohjaus hoituu vaivattomasti. Sähköiset työkalut tuovat tehoa seuratoiminnan laskutukseen ja varainhankintaan. Urheiluseurojen toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa näin seuran rahastonhoitajan ja muiden toimihenkilöiden arkea huomattavasti.

Jopox-järjestelmä tarjoaa kaikki seuran ja joukkueen toiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa paketissa. Näin ollen seuran ja joukkueiden ei tarvitse etsiä ulkopuolisia ratkaisuja yksittäisiin toiminnallisuuksiin vaan kaikki tekeminen ja toiminta seurassa ja joukkueissa saadaan kätevästi rakennettua yhden järjestelmän sisälle.

Jatkuvaa tuotekehitystä ohjaavat seurat ja käyttäjät itse – järjestelmää kehitetään jatkuvasti asiakastarpeiden pohjalta.

Laskutus ja taloushallinto

Hallitse urheiluseuran laskutus ja taloushallinto helpommin.

Varainhankinta

Urheiluseuran varainhankinta – kartuta kassaa myymällä laadukkaita tuotteita.

Puuttuukko seuraltanne tehokkaat työkalut toiminnan­ohjaukseen?

Asiakastarinat ja uutiset:

KuPS ry mukana kehittämässä Jopoxin palveluita

Kesällä 2016 KuPS ry:n junioreiden toiminnanjohtaja Jari Koistinen alkoi kartoittamaan työkaluja seuran tiedonhallinnan tehostamiseen. Jo loppuvuodesta Jopox otettiinkin seuran käyttöön ja puolessatoista vuodessa Jopoxista on vakiintunut seuran yhteinen työkalupakki ja varainhankinnan väline. Uudistuneet verkkosivut ja jäsenrekisteri, jossa pelaajan ja vanhempien tiedot sekä valmentajien ja joukkueen taustahenkilöiden tiedot ovat kaikki yhdessä […]
Lue lisää