Jopox ominaisuudet

Maksupalvelu

Helpompaa maksamista? Vähemmän manuaalisesti työtä rahastonhoitajille?
Emme tee seuramaksuista hauskempia, mutta moninverroin helpompia.

Jopox Maksapalvelut

Jopox Maksupalvelut on urheiluseuran oma sähköinen maksupalvelu, joka automatisoi laskutuksen ja maksamisen ennennäkemättömän helpoksi. Seuramaksut suoritetaan helpommin ja aikaa jää harrastamisesta ja urheilun ilosta nauttimiseen. Jopox Maksupalvelut tarjoaa seuralle ja joukkueille työkalun muodostaa myös valmista kirjanpitoaineistoa todella kätevästi ja helposti!

Laskutus

Helppokäyttöisellä Jopox-laskutustyökalulla luot yksittäisiä laskuja tai massalaskutusta isommalle vastaanottajaryhmälle kerralla.

Voit laskuttaa joukkueesi jäseniä, yhteistyökumppaneita tai muita ulkopuolisia tahoja lähettämällä laskut suoraan vastaanottajan sähköpostiin. Joukkueen jäsenet löytävät laskut myös omien tunnusten avulla Jopoxin laskuarkistosta.

Maksaminen

Pelaajat ja pelaajien vanhemmat voivat maksaa nykyaikaisilla maksutavoilla, kun vaihtoehtoina on verkkopankki, luotto- ja pankkikortti sekä lasku tai osamaksu. Maksaminen onnistuu nyt myös heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Sinun ei tarvitse syöttää mitään laskun maksutietoja käsin, kaikki tiedot maksua varten tulevat automaattisesti oikein. Viitteet kulkevat automaattisesti laskuissa mukana huolehtien, ettei tuplamaksuja pääse syntymään. Automaattiset muistutukset puolestaan muistuttavat erääntyvistä maksuista ja arkistosta voi tarkistaa oman maksuhistorian.

Tulojen hallinta

Maksupalvelussa näet automaattisesti reaaliaikaisen tilanteen maksetuista, maksamattomista ja lähetetyistä laskuista sekä maksuista. Laskujen lähetys ja tulojen hallinta Jopoxissa muodostaa automaattisesti seuran kirjanpitoaineistoa. Hallinnoit myös mahdollisia Jopoxin ulkopuolisia tuloja ja merkitset ne tuloina Jopoxin tapahtumahallintaan.

Menojen hallinta

Pystyt hallinnoimaan joukkueesi menoja kirjaamalla ne suoraan Jopoxiin, liittämällä kuitit mukaan ja arkistoimalla ne helposti. Kirjaat myös Checkout -tilitykset helposti: järjestelmä laskee automaattisesti myös kulut. Menojen kirjaus ja hallinta muodostavat kätevästi maksuperusteista kirjanpitoaineistoa.

Kirjanpitoaineiston hallinta

Kirjanpitoaineiston syntymisen pohjalla on seuran alustama tilikartta, johon tulot ja menot kohdistetaan. Jopoxissa muodostat joukkueesi kirjanpitoaineistoa laskujen lähettämisen ja kulujen kirjaamisen kautta. Seura saa helposti järjestelmästä ulos valmista kirjanpitoaineistoa vientitiedostona. Seuran talousvastaava voi luoda vientitiedoston kätevästi halutulta aikajaksolta jopa joukkuekohtaisesti.

Ei enää paperilaskuja – automatisoitu laskutus ja maksaminen

Jäsenistölle helpompi maksaminen suoraan Jopoxin kautta verkkopankissa tai luottokortilla

Ei perustamiskustannuksia tai ylläpitomaksuja

Maksutapahtumien seuraaminen reaaliaikaisesti

Automaattiset maksumuistutukset – maksut eivät unohdu

Kytkeytyminen ilmoittautumiseen – maksu onnistuu heti ilmoittautumisen yhteydessä, jälkikäteen laskuna tai toistuvina kuukausimaksuina

Viitenumerot pysyvät mukana – viitenumerot kulkevat automaattisesti mukana ja järjestelmä huolehtii, ettei tuplamaksuja pääse syntymään

Seuran kirjanpitoaineisto muodostuu automaattisesti ja on siirrettävissä eri taloushallintajärjestelmiin.

Kiinnostuitko?

Jopox Maksapalvelut

Asiakastarinat ja uutiset:

Cheerleadingseura polkaisi toiminnan käyntiin Porissa – Jopox toiminnan tukena alusta alkaen

Tänä vuonna toimintansa aloittanut Porin Cheerleading Akatemia ry otti Jopoxin käyttöön heti ensimmäisen kautensa alkaessa. Toiveissa oli löytää työkalu, jolla aktiivisen seuran toiminnot saadaan jouhevasti kulkemaan ja aikaa jää aloittavan seuran tärkeään kehittämistyöhön.
Lue lisää

Uusi urheiluseurojen oma maksupalvelu seuramaksujen suorittamiseen

Jopox – Suomen monipuolisin palvelu urheiluseuroille, on tuonut suomalaisille seuroille käyttöön uudenlaisen lisäpalvelun. Jopox Maksupalvelut automatisoi seuramaksut ja urheiluseuran laskutuksen ennennäkemättömän helpoksi. Nyt pelaajat ja vanhemmat pääsevät Jopoxissa maksamaan seura- ja harrastusmaksut joustavasti verkkopankissa tai luottokortilla, aiempien laskumahdollisuuksien lisäksi. Maksaminen onnistuu jopa heti ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin seurassa pystytään seuraamaan maksutapahtumia […]
Lue lisää