Jopox ominaisuudet

Maksupalvelu

Viite hukassa? Lasku hukassa?
Emme tee seuramaksuista hauskempia, mutta moninverroin helpompia.

Jopox Maksupalvelut on urheiluseuran oma sähköinen maksupalvelu, joka automatisoi laskutuksen ja maksamisen ennennäkemättömän helpoksi. Seuramaksut suoritetaan helpommin ja aikaa jää harrastamisesta ja urheilun ilosta nauttimiseen.

Palvelu toteutuu yhteistyössä kotimaisen ja luotettavan maksuvälittäjän OP Checkout Finland Oy:n kanssa.

Pelaajat ja vanhemmat – helpompaa maksamista

Pelaajat ja pelaajien vanhemmat voivat maksaa kaikki seuramaksut Jopoxissa kätevästi verkkopankissa tai luottokortilla. Maksaminen onnistuu nyt myös heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Viitteet kulkevat automaattisesti laskuissa mukana huolehtien, ettei tuplamaksuja pääse syntymään. Automaattiset muistutukset puolestaan muistuttavat erääntyvistä maksuista ja arkistosta voi tarkistaa oman maksuhistorian.

Urheiluseura ja joukkueet – reaaliaikaista kassavirtaa

Jopox Maksupalveluissa seura vastaanottaa maksut ja seuraa taloutta helposti ja joustavasti – ilman perustamiskustannuksia tai kuukausittaisia ylläpitomaksuja.

Seuran on helpompi varmistua tilikauden päättyessä, ettei saatavia ole jäänyt roikkumaan ja rahavirta kulkee reaaliajassa.

Ei enää paperilaskuja – automatisoitu laskutus ja maksaminen

Jäsenistölle helpompi maksaminen suoraan Jopoxin kautta verkkopankissa tai luottokortilla

Ei perustamiskustannuksia tai ylläpitomaksuja

Maksutapahtumien seuraaminen reaaliaikaisesti

Automaattiset maksumuistutukset – maksut eivät unohdu

Kytkeytyminen ilmoittautumiseen – maksu onnistuu heti ilmoittautumisen yhteydessä, jälkikäteen laskuna tai toistuvina kuukausimaksuina

Viitenumerot pysyvät mukana – viitenumerot kulkevat automaattisesti mukana ja järjestelmä huolehtii, ettei tuplamaksuja pääse syntymään

Seuran kirjanpitoaineisto muodostuu automaattisesti ja on siirrettävissä eri taloushallintajärjestelmiin.

Kiinnostuitko?

Asiakastarinat ja uutiset:

Cheerleadingseura polkaisi toiminnan käyntiin Porissa – Jopox toiminnan tukena alusta alkaen

Tänä vuonna toimintansa aloittanut Porin Cheerleading Akatemia ry otti Jopoxin käyttöön heti ensimmäisen kautensa alkaessa. Toiveissa oli löytää työkalu, jolla aktiivisen seuran toiminnot saadaan jouhevasti kulkemaan ja aikaa jää aloittavan seuran tärkeään kehittämistyöhön.
Lue lisää

Uusi urheiluseurojen oma maksupalvelu seuramaksujen suorittamiseen

Jopox – Suomen monipuolisin palvelu urheiluseuroille, on tuonut suomalaisille seuroille käyttöön uudenlaisen lisäpalvelun. Jopox Maksupalvelut automatisoi seuramaksut ja urheiluseuran laskutuksen ennennäkemättömän helpoksi. Nyt pelaajat ja vanhemmat pääsevät Jopoxissa maksamaan seura- ja harrastusmaksut joustavasti verkkopankissa tai luottokortilla, aiempien laskumahdollisuuksien lisäksi. Maksaminen onnistuu jopa heti ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin seurassa pystytään seuraamaan maksutapahtumia […]
Lue lisää