Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Jopox Oy (Ytunnus: 1995388–0). 

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, arvontaan liittyviä päätöksiä sekä mahdollisia osallistumissivustolla olevia ohjeita ja tarkentavia ehtoja.

 2. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua lomakkeen kautta. Jopox Oy palveluksessa olevat työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

3. Osallistumisaika

Palkinnot arvotaan niiden asiakkaiden kesken, jotka ovat osallistuneet arvontalomakkeella 22.12.2023 mennessä

4. Palkinnot

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 250 € lahjakortti urheiluliikkeeseen.

5. Arvonnan voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Arvonnan voittajat arvotaan osallistumisajan päätyttyä ja palkinnosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti puhelimitse. 

Mikäli arvonnan voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 2 vuorokauden kuluessa valinnasta, taikka palkintoa ei haluta lunastaa, palkinto voidaan arpoa uudelleen.

6. Vastuut

Arvonnan voittaja vapauttaa Jopox Oy:n kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. 

Jopox Oy:n vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Arvonnan yhteydessä kerättävien henkilötietojen osalta rekisterinpitäjänä toimii Jopox Oy. Henkilötietoja käytetään arvonnan järjestämisen yhteydessä voittajan arpomiseen, voitoista ilmoittamiseen sekä palkintojen lähettämiseen voittajille.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta täältä > Jopox Oy tietosuoja