Uutiset

Ilmainen Jopox-mobiilisovellus nyt saatavilla

Kaikki Jopoxin käyttäjät voivat nyt ladata maksutta puhelimeensa Jopox-mobiilisovelluksen. Sovellus tekee joukkueen viestinnästä entistä helpompaa, tehokkaampaa ja nopeampaa.

Sähköpostin lisäksi sovelluksen kautta voi lähettää viestin suoraan vastaanottajan puhelimeen, täysin veloituksetta! Puhelimen ruudulle ilmestyvä push-viesti varmistaa, että viesti huomataan heti ja siihen reagoidaan nopeasti.

Sovelluksen nopeaa ja maksutonta viestipalvelua voi hyödyntää monessa tilanteessa. Voit esimerkiksi muistuttaa junioreiden vanhempia huomisen pelireissun lähtöajasta tai kertoa joukkueelle harjoitusten äkillisestä peruuntumisesta. Sovelluksen kautta viestintä on helpompaa kuin tekstiviestien lähettäminen ja suoraan puhelimeen lähetyt viestit tavoittavat ihmiset paremmin kuin perinteinen sähköposti.

Sovelluksessa on mukana myös Jopox-pukukopin tutut perustoiminnot helpossa ja hallittavassa muodossa.

Miten sovelluksen saa?

Jopox-mobiilisovelluksen voi ladata maksutta iOS, Android sekä Windows -alustojen sovelluskaupoista. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään sana Jopox ja löydät sovelluksen helposti.

Edellytys sovelluksen käytölle on, että joukkueellanne on Jopox-pukukoppi käytössä ja pelaajat sekä vanhemmat on kutsuttu järjestelmään. Tämän jälkeen jäsenet voivat kirjautua lataamansa sovelluksen kautta joukkueen Jopox-pukukoppiin, ilmoittautua tapahtumiin, käydä keskustelua sisäisesti sekä ylläpitää omia yhteystietojaan.

Onko teillä jo Jopox-pukukoppi?

Pukukoppi on joukkueen sisäinen tiedotuskanava. Sen avulla muun muassa keräät ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin ja käyt sisäistä keskustelua helposti.

Pukukopin toimintoihin kuuluvat:
  • ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin
  • automaattiset viikkotiedotteet joukkueen jäsenille sähköpostiin
  • sisäiset keskustelut tapahtumista
  • joukkueen oma viestiseinä
  • omien tilastojen seuranta
  • harjoituspäiväkirja
  • joukkueen tai ryhmän ulkopuolisten harjoitusten merkintä
  • pelaajien kokonaiskuormituksen seuranta
  • pelaajan kehityksen tukeminen

Ota siis pukukoppi käyttöösi nyt ja saat kaiken hyödyn irti myös Jopox-sovelluksesta!

Kehitystyö jatkuu ja uutta on tulossa!

Nyt julkaistava Jopox-mobiilisovellus on vasta avauspotku urheiluseurojen mobiilimaailmaan. Sovellukseen luodaan jatkuvasti lisäpalveluja, joita seurat voivat ottaa myöhemmin käyttöön tarpeittensa mukaan. Haluamme tuoda muun muassa sähköisen jäsenkortin ja maksupalvelut osaksi sovellusta. Lataa siis sovellus nyt, niin saat ensimmäisenä käyttöön myös tulevat lisäpalvelut!

Jokainen joukkue ja seura tulee hyötymään jatkuvasti kehittyvästä sovelluksesta ja sen tulevista lisäpalveluista.

Ensimmäisessä vaiheessa toimihenkilöt voivat lähettää puhelimen ruudulle välittömästi ilmestyviä push-viestejä Jopox pukukopista. Myöhemmin push-viestejä voidaan lähettää myös muista Jopoxin palveluista, kuten viestikeskuksesta. Tulossa ovat myös automaattiset push-viestit esimerkiksi vuorojen vapautumisista ja laskuista. Push-viestipalvelujen laajennettua joukkueet ja seurat voivat itse säädellä viestien kulkemista sovelluksen asetusten kautta.

Avainsanat tässä uutisessa:

Muita samaan aiheeseen liittyvä uutisia ja asiakastarinoita:

KuPS ry mukana kehittämässä Jopoxin palveluita

Kesällä 2016 KuPS ry:n junioreiden toiminnanjohtaja Jari Koistinen alkoi kartoittamaan työkaluja seuran tiedonhallinnan tehostamiseen. Jo loppuvuodesta Jopox otettiinkin seuran käyttöön ja puolessatoista vuodessa Jopoxista on vakiintunut seuran yhteinen työkalupakki ja varainhankinnan väline. Uudistuneet verkkosivut ja jäsenrekisteri, jossa pelaajan ja vanhempien tiedot sekä valmentajien ja joukkueen taustahenkilöiden tiedot ovat kaikki yhdessä […]
Lue lisää

Parempaa urheiluseuratoimintaa

Salibandyseura Nibacoksella ei ennen ollut yhteistä tiedotuskanavaa ja joukkueet hoitivat tiedottamisen kukin omia kanaviaan käyttäen. Tästä tuskasta lähti tarve yhtenäistää toimintaa ja seurassa otettiin Jopox käyttöön. Pian seurassa huomattiin, että Jopox tarjoaa paljon enemmän kuin vain apua viestintään. – Jopox on helppokäyttöinen järjestelmä, joka sopii jokaiselle urheiluseuralle. Perusnettisivun alta löytyy […]
Lue lisää

Jopox mobilisoituu Arena Interactiven kumppanina

Jopoxin applikaatio on viimeistä silausta vaille valmis. Applikaation Jopoxille toteuttaa yhteistyössä Arena Interactive. Jopoxin toiminnot on tuotu applikaatioon helppokäyttöisinä ja selkeinä, mikä lisää mobiilikäytön mukavuutta entisestään. Jopoxin ja Arena Interactiven yhteistyö mahdollistaa myös muiden mobiilipalveluiden, kuten mobiilikorttien ja mobiilimaksamisen liittämisen samaan palveluun jolloin applikaatiosta on mahdollisuus muokata varmuudella jokaiselle tarpeisiin […]
Lue lisää