Asiakastarinat

Tätä on odotettu! – Urheiluseurojen kesäkalenterit ovat täynnä toimintaa, kisoja, turnauksia ja tapahtumia.

Tämä kesä on tuonut pitkästä aikaa mukavaa tohinaa ja tekemisen meininkiä moneen Jopox seuraan. Muun muassa Nurmijärven jalkapalloseurassa NJS sekä Luvian Vedolla LuVe on menossa aktiivinen ja kiireinen kesä.

NJS järjestää kesän aikana mm. leiritoimintaa, miniturnauksia, nappulatoimintaa sekä luonnollisesti joukkueilla on kalenterit ovat mukavasti pullollaan otteluita ja turnauksia.
Myös seuran edustusjoukkueet ovat päässeet vihdoin kiinni sarjatoimintaan, naisten edustusjoukkue pelaa Naisten Ykkösessä ja miesten edustusjoukkue puolestaan Miesten Kakkosessa.

– Ensimmäisillä kesäleireillä on menty kuumissa olosuhteissa, onneksi välillä on pidetty mm. jäätelötaukoja, kerrotaan Nurmijärven jalkapalloseurasta.

Ikivihreä 91-vuotias Luvian Veto on myös ikäisekseen vireässä kunnossa.

– Nyt nautimme kesästä täysin rinnoin ja siitä, että meille on annettu taas mahdollisuus harrastaa yhdessä rakkaiden lajien parissa, iloitsee Petteri Haanpää Luvian Vedosta.

Kesällä 2021 LuVen valikoimiin kuuluu perinteiset lajit kuten jalkapallo, juoksu ja yleisurheilu. Lisäksi valtakunnallisestikin suureen suosioon noussut frisbeegolf liikuttaa LuVelaisia. 

Luvian Veto on rekisteröitynyt VetoFrisbee nimellä Suomen Frisbeegolf-liiton jäsenseuraksi. VetoFrisbee onkin noussut jo Satakunnan suurimpien seurojen joukkoon, toiminnassa mukana tällä hetkellä noin 80 jäsentä. Kesällä 2020 valmistunut Veto Discgolfpark toimii LuVen frisbeegolfin pyhättönä, jossa VetoFrisbee järjestää viikkokisoja. 

– ­Tänä kesänä aloitettiin myös lajin junioritoiminnot. Heille VetoFrisbee järjestää omia viikkokisoja Luvian keskusta frisbeegolf-radalla, kertoo Haanpää.

NJS:ssä jalkapallotoiminnassa joukkueilla pelejä riittää ja palaute kentiltä on ollut hienoa, seura iloitsee. Kysyntää on uusien harrastajien puolelta ja seura kehittääkin parhaillaan mm. harrastetoimintansa konseptia. Koko seuran tasolla kehitysprojekteja on useampia, mm. seuran arvo- ja strategiaprosessi etenee ja talouden toimintoja rakennetaan taustalla.

– ­Olemme jaksaneet yhdessä yli vaikeiden aikojen. Liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Pidetään siitä kiinni, tiivistää Luvian Veto loppuun.

Luvian Veto, Nurmijärven jalkapalloseura sekä Jopox toivottaa liikunnan iloa kesään kaikille!


Avainsanat tässä uutisessa:

Muita samaan aiheeseen liittyvä uutisia ja asiakastarinoita:

Miten helpottaa urheiluseuran arkea valmennustyökalun avulla? -Webinaari

Maksuton webinaari urheiluseuroille Keskiviikkona 2.6. klo 10:30 jaTorstaina 3.6. klo 18:00 Tule kuulemaan ensimmäisten joukossa markkinoiden ainoasta seuran toiminnanohjausjärjestelmään integroidusta valmennustyökalusta. Webinaarin sisältö  Tutustutaan yhdessä uuden Jopox Valmennustyökalun toiminnallisuuksiin ja käydään läpi miten työkalulla voi helpottaa urheiluseuran valmennustyötä sekä seuran toimintaa kokonaisvaltaisesti Lisäksi tutustumme lyhyesti Jopoxin tarjoamiin muihin ominaisuuksiin ja käymme […]
Lue lisää

Jopox Valmennustyökalu tuo helpotusta urheiluseurojen valmennustyöhön

Jopox toiminnanohjaus -paketti täydentyy entisestään ainutlaatuisella ja helppokäyttöisellä Jopox Valmennustyökalulla. Työkalu sisältää muun muassa laajan harjoitepankin sekä kattavat ja selkeät raportointitoiminnot toteutuneista harjoituksista. Työkalun avulla seura voi luoda kausi- ja jaksosuunnitelmia sekä seurata toteumaa selkeiden visuaalisten raporttien avulla. Sähköisellä valmennustyökalulla saadaan siis helpotusta koko seuran valmennustyöhön aina kehityksen seurannasta sopivan […]
Lue lisää

Urheiluseuran laskutus ja verkkomaksaminen

Webinaari keskiviikkona 10.3. klo 9:00 ja torstaina 11.3. klo 18:00 Tässä webinaarissa esittelemme Jopoxin sähköisten työkalujen kautta kuinka hoitaa seuran laskutus ja verkkomaksaminen mahdollisimman helposti. Lisäksi opastamme miten voit saada muodostettua seurallesi kirjanpitoaineistoa nopeasti ja vaivattomasti. Webinaarin sisältö  Kuinka voit hyödyntää sähköisiä Jopox työkaluja urheiluseuran laskutukseen, verkkomaksamiseen sekä kirjanpitoaineiston helppoon muodostamiseen.  Saat lisäksi […]
Lue lisää