Asiakastarinat

Maksupalvelut tuoneet helpotusta rahastonhoitajien arkeen

Junior-Pelicans ry on 2016 perustettu päijäthämäläinen juniorijääkiekkoseura. Pelicans tarjoaa pelaajilleen koko Päijät-Hämeen alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti, kertoo JuniorPelicans toimistopäällikkö Satu Piiparinen.

  • Yhdessä suomen suurimmista jääkiekkoseuroista toimii huikeat 70 joukkuetta ja 1200 pelaajaa.
  • Lisäksi seurassa toimii 400 toimihenkilöä ja 200 valmentajaa.
  • Vuodessa JuniorPelicans järjestää 6000 tapahtumaa.
  • Suomen suurin jääkiekkoseura 2017–18, 2018-19 ja 2019-20 

Euroopan parhaaksi palkittu junioriseura luottaa Jopoxiin

JuniorPelicans tarjoaa laadukasta seuratoimintaa ja se on huomattu jo kansainvälisestikin, sillä seura palkittiin kesällä European Hockey Clubs Alliancen toimesta Euroopan parhaana junioriseurana.

Jopox on ollut seuran käytössä jo vuodesta 2014 ja he ovatkin ottaneet Jopoxista laajasti käyttöön myös erilaisia lisäpalveluita helpottamaan arkea kuten maksupalvelut ja verkkomaksut, uusi versiopäivitys, sähköiset jäsenkortit sekä vuorovaraustyökalun.

Maksupalvelut helpottamassa seuran arkea jo kahden vuoden ajan

Maksupalveluiden käyttöönotto on tuonut helpotusta rahastonhoitajien arkeen, kerrotaan JuniorPelicansista.  Erityistä kiitosta saa automatisoitu maksuseuranta, joka hoituu automaattisesti maksupalvelu toiminnon ansiosta. 

Maksupalvelusta hyötyvät eniten itse käyttäjät eli joukkueiden rahastonhoitajat, laskun maksajat vanhemmat tai muut harrastajat, tiedetään JuniorPelicanssista.

– Kaikki ovat olleet tyytyväisiä palvelun helppouteen sekä nopeuteen. Siinä volyymimäärässä mitä meillä on seurassa laskuja on ongelmia ollut todella vähän esim. maksamisessa, kertoo Piiparinen.

– Laskujen manuaalinen tarkastaminen on käytännössä jäänyt kokonaan pois ja näin jää aikaa enemmän muuhun toimintaan. 

”Aikaa säästyy todella paljon eikä tarvitse itse lähetellä maksumuistutuksia tutuille henkilöille.”

Jopox tarjoaa käytännön läheiset koulutukset kaikille palveluilleen kuten myös Maksupalveluiden käyttäjille. Seura saa siis kaiken tarvittavan tuen ja opin sekä ennen kaikkea neuvot seuratoiminnan parhaista käytännöistä. Myös JuniorPelicans on tyytyväinen saamaansa tukeen.   

Viimeisimpänä kehitysaskeleena seura on ottanut käyttöönsä kirjanpitoaineiston viennit Jopoxista ja saanut siihen koulutusta.

– Jopox koulutuksista on ollut hyvä vastaanotto.

Tyytyväinen JuniorPelicans kannustaa muitakin seuroja tutustumaan Jopox Maksupalvelujen tuomiin etuihin.

– Kannattaa harkita tarkasti, sillä aikaa säästyy todella paljon eikä tarvitse itse lähetellä maksumuistutuksia tutuille henkilöille, kannustaa Piiparinen ja jatkaa

– Näkisin, että pienessä joukkueessa/seurassa, jossa tapahtumia on vähän, jopa yksi henkilö pystyy hoitamaan laskutuksen sekä joukkueenjohdon tehtävät Jopoxissa, kun hänellä on maksupalvelut tukena. 

Jopox Logo

Jos kiinnostuit seuratoiminnan kehittämisestä mutta seurallanne ei ole vielä Jopox käytössä niin voit varata maksuttoman Jopox esittelyn tästä.

Avainsanat tässä uutisessa:

Muita samaan aiheeseen liittyvä uutisia ja asiakastarinoita:

Tehokkuutta urheiluseuran tapahtumien järjestämiseen

Vaikka ulkona on vielä talvista ja pakkanen ajoittain kireääkin mieli siintää jo kohti kevättä. Näin alkuvuodesta useat urheiluseurat miettivät aktiivisesti kevään ja kesän tulevia tapahtumia, niiden järjestämistä sekä muita käytännön asioita, jotta tapahtumat saadaan vedettyä kokonaisuudessaan läpi ilman ylimääräistä säätämistä. Päätimme koota kolme ajankohtaista vinkkiä mitä on hyvä ottaa huomioon, […]
Lue lisää

Verkkomaksaminen on nykyaikaa urheiluseuroissa

Ilolla uskallamme todeta, että suomalaiset urheiluseurat ovat ottaneet viime aikoina huikean digiloikan siirtymällä hyödyntämään toiminnassaan verkkomaksujen tuomia mahdollisuuksia. Muistatko ne ajat, kun urheiluseuroissa järjestettiin tapahtumia kuten kerhoja, leirejä sekä kouluja mutta niiden taustalta puuttui kokonaan digitaaliset ratkaisut ja apuvälineet? Ilmoittautumisia kerättiin sähköpostitse tai puhelimitse ja joku yritti pysyä kärryillä, onko […]
Lue lisää

Valmennustyökalu Diskos Jyväskylä ry:n valmentajien apuna

Diskos Jyväskylä ry on perinteitään vaaliva ja niitä kunnioittava seura, joka pyrkii uudistumaan, kehittymään ja kantamaan yhteiskuntavastuunsa lasten ja nuorten kasvattajana sekä liikunnallisen elämäntavan opettajana. Seura on luottanut Jopoxin urheiluseuran arkea helpottaviin palveluihin jo yli 7 vuoden ajan. Seura otti myös valmennustyökalun käyttöön ensimmäisten joukossa. Valmennustyökalulla helpotusta kokonaisuuden hallintaan Seuralla […]
Lue lisää