Tukipyynnöt osoitteeseen tuki@jopox.fi

Ota yhteyttä!

Tilaa maksuton Jopox-esittely seurallesi. Esittely ei sido mihinkään ja voimme tulla käymään myös iltaisin tai viikonloppuisin, kaikkialle Suomessa.

Tilaan Jopox-esittelyn seuraamme
Haluan tarjouksen Jopox-palvelusta
Haluan lisätietoja Jopox-tuotteista
Jätän soittopyynnön

Suurella urheilusydämellä

Koko Jopox-tiimi on varustettu suurella urheilusydämellä. Meillä on aito halu helpotta niiden kymmenien tuhansien ihmisten elämää, jotka toimivat suomalaisissa urheiluseuroissa.

Pelaajien, valmentajien, junioreiden vanhempien ja toimihenkilöiden pitää pystyä keskittymään olennaiseen – urheiluun ja seuratoimintaan. Meidän tehtävämme on tehdä seuratoiminnasta helpompaa ja mahdollistaa urheilijoiden menestyminen. Jopoxin avulla pienikin seura voisi hoitaa tärkeää tehtäväänsä helposti ja ammattimaisesti.

Emme katoa, kun sopimuspaperiin on laitettu nimi alle. Olemme käytettävissä aina kun meitä tarvitaan. Maksuton tukipalvelumme auttaa kaikissa asioissa.

Olemme tehneet tätä työtä jo vuodesta 2003, pian 15 vuotta. Suunta on ollut koko ajan ylöspäin ja kehitymme joka päivä – yhdessä teidän kanssanne!

Jopox Oy kuuluu Keski-Pohjanmaan Kirjapaino –konserniin.