04.10.2016

TERVETULOA JOUKKOOMME HAPPEE RY, JYP JUNIORIT RY JA DISKOS JYVÄSKYLÄ RY!

Meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi Jopoxin käyttäjiksi Jyväskylän seudulta kolme hienoa toimijaa, kun salibandyseura Happee ry sekä jääkiekkoseurat JYP Juniorit ry sekä Diskos Jyväskylä ry päätyivät valitsemaan järjestelmäkseen Jopoxin.

MIKSI JOPOX?

"Seuralla oli tarve uudistaa jäsenrekisterinsä sekä lisäksi saada helpot ja hallittavat kotisivut. Jopoxin laaja ja helppokäyttöinen kokonaisuus ratkaisi asian ja Jopox vastasi laajuudessaan niin edustuksen kuin junioreidenkin tarpeisiin. Olemme toki käytön alkutaipaleella, mutta erittäin tyytyväisiä tähän astiseen."
Pasi Kotilainen, Junioripäällikkö, Happee ry
Happeen sivuihin pääset tutustumaan tästä: http://www.happee.fi/

"Nykyisin Urheiluseuroissa kotisivujen arvo nousee informaatiotarpeen johdosta erittäin suureen rooliin ja Jopoxissa kotisivut mahdollistavat erittäin helpon tavan tuottaa tietoa ja sen myötä tiedonsaannin sivuston kautta. Lisäksi kotisivujen ominaisuutena on vielä upeat mahdollisuudet informaation suoraan jakamiseen myös muissa seuran kanavissa mikä takaa tiedon välittämisen helppouden. Kun tähän lisätään kokonaisjärjestelmän mahdollistamat seuran kehitystoimet sekä järjestelmän sisäisen viestinnän mahdollisuudet oli JYP:ssä helppo tehdä päätös ottaa käyttöön Jopox. Etukäteen saamamme positiivinen palaute toimittajasta on myös osoittautunut aidoksi ja oikeaksi. Yhteistyötä on tästä mukava jatkaa!"
Arto Sirviö, Toiminnanjohtaja, Jyp Juniorit ry
JYP Junioreiden sivuihin pääset tutustumaan tästä: http://www.jypjuniorit.fi/

"Diskoksessa oli tarve uudistaa toimintaansa ja saada monipuolisemmat työkalut seuran, valmennuksen sekä etenkin joukkueiden toimintaan. Jopox vastasi näihin kaikkiin tarpeisiin sekä moneen tiedostamattomaankin tarpeeseen loistavasti ja tarjosi käyttöön helpon ja kokonaisvaltaisen työkalun. Monilajiseuran hallinnointi helpottui huomattavasti käyttöönoton myötä."
Mervi Arisalo, Hallituksen puheenjohtaja, Diskos Jyväskylä ry
Diskoksen sivuihin pääset tutustumaan tästä: http://www.diskos.fi/

TAKAISIN »