Ominaisuudet

Suomen monipuolisin palvelu urheiluseuroille

Jopox on koko seurayhteisön yhteinen työkalu, joka on kehitetty erityisesti urheiluseuratoimintaan. Jopoxilla seurayhteisön tiedonhallinta ja toiminnanohjaus pysyvät järjestyksessä kaudesta toiseen. Myös viestintä ja tiedonkulku hoituu niin urheilijoiden, toimihenkilöiden kuin vanhempien välillä.

Jopox sopii jokaiselle urheilulajille ja kaikenkokoisille urheiluseuroille sekä joukkueille. Käyttöönotto onnistuu kahdessa viikossa ja saat kaikki tarvitsemasi työkalut yhdessä paketissa.

Tutustu Jopoxin ominaisuuksiin tällä sivulla.

Jopoxin hinnoittelu »

Toiminnanohjaus

Sähköisillä työkaluilla tehoa seuratoiminnan varainhankintaan ja laskutukseen!

Tiedonhallinta

Jopox kerää seuran, joukkueiden ja pelaajien historian ja tiedot yhteen pakettiin. Tätä arvokasta tietoa seurat, joukkueet ja pelaajat voivat hyödyntää itsensä ja toimintansa kehittämisessä.

Viestintä

Tiedonkulun avuksi helppokäyttöiset viestintätyökalut joukkueille ja seuroille. Tiedota uutisilla, sähköpostilla, tekstiviestillä tai Push-ilmoituksilla!

Hinnoittelu

• 20€ / kk per joukkue (alv 0%)
  • Aloitusmaksu 500€ (alv 0%)
  • Ei erillisiä käyttömaksuja Jopox perusominaisuuksista
  • Sisältää koko seuran ylläpito- ja palvelintilamaksut (ei rajoitettu)
  • Jatkuva maksuton palvelutuki
  • Alkukoulutus palvelun käyttöön
  • Onko seurassanne yli 10 joukkuetta tai useampi jaosto? – pyydä tarjous!